tarieven

Op deze pagina vind u meer informatie over de tarieven die wij hanteren binnen de praktijk. Hierbij is het belangrijk om te weten dat verschillende behandelingen vergoed worden bij de zorgverzekeraar. Lees verder op deze pagina of dit voor uw behandeling van toepassing is. Oefentherapie of stresscounseling binnen uw bedrijf? Neem contact met mij op voor een offerte.

oefentherapie vergoed door zorgverzekeraar

Uw behandeling wordt vanuit de aanvullende verzekering, en in sommige gevallen vanuit de basis verzekering, vergoed door uw zorgverzekeraar! Check voor de zekerheid bij uw zorgverzekeraar hoeveel behandelingen u vergoed krijgt om misverstanden te voorkomen. Bij vragen kunt u altijd even bellen.

tarieven stresscounseling

Voor alsnog worden behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar. Niet zeker of het wat voor u is? Maak gebruik van een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Lees hieronder de tarieven voor stresscounseling. Tarieven zijn bespreekbaar en op locatie is tevens mogelijk!

overzicht prijzen

waarom je voor leven in balans kiest

v

maatwerk is de norm

Deskundigheid, een groot analyserend vermogen en breed georiënteerde therapeuten. Zo leveren wij als praktijk maatwerk. Wij zien het niet als een extra dienst, maar als de norm.

persoonlijke aandacht

Tijd en aandacht voor u als persoon, onderdeel van de behandeling. Een belangrijk aspect in het leveren van goede zorg.

gepersonaliseerde zorg

Een zorgaanbod afgestemd op uw persoonlijke behoeftes en voorkeuren. Een behandelplan altijd samen met uw therapeut opgesteld.

stuur mij een bericht

info

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? U kunt mij altijd bellen, een bericht sturen op Whatsapp of sms’en via 06-38 00 80 37.

U kunt mij ook een mail sturen via het formulier hiernaast of door een mail te sturen naar leven-balans@hotmail.com 

Gezondheidscentrum de oude wal
Oude wal 24 F
3193 EN, Hoogvliet

leven in balans

Samen de problemen oppakken die uw dagelijks leven belemmeren met maatwerk, gepersonaliseerde zorg en persoonlijke aandacht.

Kamer van Koophandel:
72166258
Kwaliteitsregister Paramedici: 49103884393

openingstijden

- Donderdag van 10.00 tot 22.00

- Dinsdag van 10.00 tot 22.00

 

locatie

Gezondheidscentrum de oude wal

Oude wal 24 F

3193 EN, Hoogvliet

bel mij terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug