oefentherapie

Ervaart u problemen met bewegen op uw werk of in het dagelijks leven? Wordt u beperkt in het uitvoeren van hobby’s, sporten of andere dagelijkse bezigheden? En beheersen pijn en stijfheid uw leven? Wees slim en pak het probleem aan.

 

 

de oorzaak achterhalen

Een oefentherapeut analyseert probleemgedrag en onderzoekt de mogelijke oorzaken van uw klachten. Samen met uw therapeut ontwikkelt u een behandeling ontworpen naar uw persoonlijke behoeften, zorg op maat.

een plan opstellen

Het veranderen van probleem gedrag is een van de doelen in een oefentherapeutische behandeling. Dit kan verschillen van houdings- en bewegingspatronen, een balans tussen belasting & belastbaarheid, timemanagement/plannen, negatieve gedachten en overtuigingen en nog veel meer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

het veranderen van (beweeg)gedrag

Uw eigen bijdrage in dit proces is van groot belang. Zelfstandig, maar met passende begeleiding van uw therapeut, werkt u naar uw herstel toe. Het voordeel van gedragsverandering is dat klachten vaak blijvend verdwijnen. Veel behandelingen worden vergoed, kijk voor meer informatie over de tarieven op de tarieven pagina.

waarom je voor leven in balans kiest

v

maatwerk is de norm

Deskundigheid, een groot analyserend vermogen en breed georiënteerde therapeuten. Zo leveren wij als praktijk maatwerk. Wij zien het niet als een extra dienst, maar als de norm.

persoonlijke aandacht

Tijd en aandacht voor u als persoon, onderdeel van de behandeling. Een ontzettend belangrijk aspect in het leveren van goede zorg.

gepersonaliseerde zorg

Een zorgaanbod afgestemd op uw persoonlijke behoeftes en voorkeuren. Een behandelplan altijd samen met uw therapeut opgesteld.

heeft u vragen? laat het mij weten

info

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? U kunt mij altijd bellen, een bericht sturen op Whatsapp of sms'en via 06-38 00 80 37.

U kunt mij ook een mail sturen via het formulier hiernaast of door een mail te sturen naar leven-balans@hotmail.com 

Gezondheidscentrum de oude wal
Oude wal 24 F
3193 EN, Hoogvliet

 

leven in balans

Samen de problemen oppakken die uw dagelijks leven belemmeren met maatwerk, gepersonaliseerde zorg en persoonlijke aandacht.

Kamer van Koophandel:
72166258
Kwaliteitsregister Paramedici: 49103884393

openingstijden

- Donderdag van 10.00 tot 22.00

- Dinsdag van 10.00 tot 22.00

 

locatie

Gezondheidscentrum de oude wal

Oude wal 24 F

3193 EN, Hoogvliet

bel mij terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug