stresscounseling

Vermoeid, opgebrand, prikkelbaar, het gevoel alsof het allemaal teveel is? Of juist een klein steuntje in de rug nodig om het dagelijks leven beter te kunnen doorlopen? Krijg inzicht in jouw persoonlijke stressoren en (probleem)gedrag en werk aan jouw persoonlijke veerkracht!

 

creëer inzicht in uw persoonlijke situatie

Door het analyseren van uw persoonlijke situatie en (probleem)gedrag creëren wij bewustwording en nieuwe inzichten. Deze inzichten worden vertaald naar persoonlijke stressoren en (probleem)gedrag. Dit vormt vervolgens de basis om mee aan de slag te gaan. 

krijg grip op uw persoonlijke situatie

De probleemfactoren uit coachingssessies worden omgezet in praktisch toepasbare vaardigheden. Door het aanleren van de juiste kennis en vaardigheden wordt u weer baas in eigen leven. Grip krijgen op uw persoonlijke situatie en stress verminderen zijn hier de hoofddoelen. 

gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten

Niet zeker of stresscounseling bij u past? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken en te kijken of u en uw therapeut bij elkaar passen. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kan ook telefonisch.

waarom je voor leven in balans kiest

v

maatwerk is de norm

Deskundigheid, een groot analyserend vermogen en breed georiënteerde therapeuten. Zo leveren wij als praktijk maatwerk. Wij zien het niet als een extra dienst, maar als de norm.

persoonlijke aandacht

Tijd en aandacht voor u als persoon, onderdeel van de behandeling. Een ontzettend belangrijk aspect in het leveren van goede zorg.

gepersonaliseerde zorg

Een zorgaanbod afgestemd op uw persoonlijke behoeftes en voorkeuren. Een behandelplan altijd samen met uw therapeut opgesteld.

heeft u vragen? laat het mij weten

info

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? U kunt mij altijd bellen, een bericht sturen op Whatsapp of sms'en via 06-38 00 80 37.

U kunt mij ook een mail sturen via het formulier hiernaast of door een mail te sturen naar leven-balans@hotmail.com 

Gezondheidscentrum de oude wal
Oude wal 24 F
3193 EN, Hoogvliet

 

leven in balans

Samen de problemen oppakken die uw dagelijks leven belemmeren met maatwerk, gepersonaliseerde zorg en persoonlijke aandacht.

Kamer van Koophandel:
72166258
Kwaliteitsregister Paramedici: 49103884393

openingstijden

- Donderdag van 10.00 tot 22.00

- Dinsdag van 10.00 tot 22.00

 

locatie

Gezondheidscentrum de oude wal

Oude wal 24 F

3193 EN, Hoogvliet

bel mij terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug